Uw verblijf: comfortabel & smaakvol

Achter de 18e-eeuwse gevel van de herenhoeve aan de Dorpsstraat, gaan drie gastenkamers schuil die met veel oog voor detail zijn ingericht. De monumentale trap in de ontvangsthal draait zich een weg omhoog naar de eerste verdieping, waar de eerste gastenkamer op u wacht. Op de begane grond staat u een gezellige huiskamer ter beschikking, met genoeg te lezen en een knisperende open haard voor de koude dagen. Uiteraard mag hier een selectie van Belgische bieren en een mooie sortering wijnen uit de eigen gewelvenkelder niet ontbreken. ’s Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd met vers fruitsap, een eitje, ovenverse broodjes en nog veel meer (h)eerlijke producten uit de Voerstreek.

Kamer I

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping. Het is een sfeervol ingerichte gastenkamer met een grote luxe badkamer voorzien van vrijstaand bad, dubbele wastafel en toilet. Het slaapgedeelte is voorzien van een comfortabele luxe Auping boxspring.

Loft I

Op de zolderverdieping met oude dakgebinte bevindt zich het loft met eigen, luxe badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Het slaapgedeelte is voorzien van zeer comfortabele Auping boxspring en de ruime gezellige zithoek met uitzicht over de Berwien maken de kamer compleet.

Loft II

In de nieuwe aanbouw, waar vroeger een oude poort en schuur stond, bevindt zich op de eerste etage loft II. Deze kamer heeft een eigen, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Het slaapgedeelte bestaat uit een zeer comfortabele Auping boxspring. Daarnaast is er een eigen ruime gezellige zithoek.

Onze troeven

Loft II, 3 (Aangepast)

4* sterren gastenkamers

Voerenstraat, N653, Withuis, Vlaams Gewest, België

Luxe boxsprings

laken en servet _109 roger coenders fotografie (Custom)

Fietsen te huur

Vespa arrangement (Middel)

Vespa's te huur

Romantisch (Middel)

Gezellige huiskamer

IMG_1725 10 juni 2012 (Custom)

Sfeervolle binnenplaats / tuin